News Flash:

Simona Halep s-a inscris si in proba de dublu a turneului WTA de la Doha

21 Februarie 2016
1443 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Simona Halep si Raluca Olaru vor juca impreuna pe tabloul de dublu al turneul de tenis de categorie Premier 5 de la Doha, din Qatar, anunta site-ul oficial al competitiei.
Simona Halep, numarul 4 in clasamentul mondial de simplu, va juca pentru prima data in acest an in proba de dublu la un turneu WTA. Halep ocupa locul 314 WTA la dublu, intrucat a jucat doar 7 meciuri la dublu in 2015 (dintre care 2 victorii). Partenera ei la Doha este Raluca Olaru, numarul 44 in clasamentul mondial WTA la dublu. Cele doua au primit un wild-card din partea organizatorilor, pentru ca nu se inscrisesera la timp, si vor juca in primul tur contra perechii slovace Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, favoritele 8.
Pe tabloul de dublu mai e prezenta si Monica Niculescu, care face pereche cu rusoaica Margarita Gasparyan. Cele doua vor debuta contra perechii Ekaterina Makarova (Rusia)/ Daniela Hantuchova (Slovacia).
In proba de simplu a intrecerii din Qatar, Simona Halep, cotata cu a doua sansa la trofeu, va juca direct in turul doi, acolo unde o asteapta un potential duel cu reprezentanta Frantei, Caroline Garcia, locul 38 in clasamentul WTA. Monica Niculescu debuteaza in turul 1 al turneului, impotriva Sabinei Lisicki (Germania), locul 32 in clasamentul mondial.
Turneul de la Doha incepe luni, 22 februarie, si este dotat cu premii de peste 2.800.000 de dolari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006825 (s)