News Flash:

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Shenzhen si va ramane numarul 1 mondial pana in luna februarie. Simona va fi lider mondial la Australian Open

3 Ianuarie 2018
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr 1

Liderul mondial Simona Halep, cap de serie numarul unu, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Shenzhen, din China, si si-a asigurat astfel pozitia pe primul loc in clasamentul WTA pana la turneul de Grand Slam de la Australian Open.
Halep s-a impus, in optimi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, in fata chinezoaicei Ying-Ying Duan, numarul 91 mondial. Partida a durat o ora si 39 de minute.

"Am stiut ca trebuie sa stau foarte bine pe picioare, sa-mi gasesc ritmul, sa stau aproape de linia de fund si sa deschid unghiurile. Nu a fost usor, desi am castigat urmatoarele doua seturi. A fost un meci greu. Am foame de trofee, dar deocamdata nu ma gandesc la titlu. Trebuie sa dau totul la meciul urmator si sa incerc sa castig", a declarat Simona Halep, la finalul partidei.

Urmatoarea adversara a Simonei Halep va fi Aryna Sabalenka din Belarus, locul 73 WTA.
In urma calificarii in sferturile de finala ale competitiei din China, Halep va ramane pe primul loc mondial pana la Australian Open, turneu programat in perioada 16-29 ianuarie, unde va fi, in premiera, cap de serie la un turneu de Grand Slam. Singura jucatoare care ar fi putut sa o mai intreaca pe romanca era Caroline Wozniacki, in cazul in care Halep nu s-ar fi calificat in sferturi, iar daneza ar fi castigat turneul de la Auckland.

Prin accederea in sferturile turneului de la Shenzhen, Halep si-a asigurat 13.121 de dolari si 60 de puncte in ierarhia de simplu.

Tot miercuri, Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 4 si locul 43 WTA, a obtinut calificarea in sferturi la Shenzhen, dupa ce a invins-o, cu scorul de 4-6, 6-1, 6-2, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, numarul 96 mondial.


australian open halep duan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007031 (s)