News Flash:

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Indian Wells

12 Martie 2018
947 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia 2

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells, dupa ce s-a impus, duminica, in trei seturi in fata americancei Caroline Dolehide, cu 1-6, 7-6 (3), 6-2.
"Am un respect ridicat pentru ce a facut Caroline Dolehide. Am avut probleme in setul doi, dar am vrut sa lupt pana la capat. Dupa ce am castigat setul doi, mi-am dat seama ca am o sansa buna pentru a castiga meciul. Mi-am spus ca trebuie sa fiu mai agresiva. M-am deplasat foarte bine si acest lucru m-a ajutat sa castig", a declarat Simona Halep.

Ea a pierdut un singur meci de la inceputul sezonului de tenis, finala de la Australian Open, iar site-urile de specialitate o ridica in slavi pe romanca de 26 de ani. Site-ul live-tennis.com scrie ca, de cinci luni, liderul mondial joaca cel mai bun tenis la carierei.

"Halep are un bilant de 15-1 in acest inceput de an si traverseaza probabil ce mai buna serie pozitiva a carierei sale. Dupa un final de sezon 2017 dificil, Halep a fost formidabila in acest an. Romanca pare sa fi revenit la cel mai bun nivel fizic dupa accidentarea de la picior", a scris live-tennis.com, in avancronica meciului din turul trei al Indian Wells, contra Carolinei Dolehide.
In optimi, Simona Halep o va infrunta pe chinezoaica Qiang Wang (55 WTA), care s-a impus cu 6-1, 6-2 in fata frantuzoaicei Kristina Mladenovic (14 WTA)

Halep a intrat direct in turul doi al turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari.


simona halep indian wells caroline dolehide
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007108 (s)