News Flash:

Simona Halep, printre invitatii lui Iohannis la receptia privata de la Cotroceni

22 Decembrie 2014
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Klaus Iohannis a oferit duminica o receptie privata cu ocazia investirii in functie, la Palatul Cotroceni, evenimentul -la care printre invitati s-au aflat Andrei Plesu, Victor Rebengiuc, Andrei Serban, Simona Halep- fiind deschis cu imnul national interpretat de Valentin Astanculesei.
Surse participante la receptia privata au precizat, pentru MEDIAFAX, ca la eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, intre care s-au numarat lideri si parlamentari ai noului PNL, colaboratori ai lui Klaus Iohannis din campania electorala sau de la Sibiu.
Potrivit surselor citate, printre invitati s-au aflat de asemenea Simona Halep, Andrei Plesu, Victor Rebengiuc, Andrei Serban.
Valentin Astanculesei, tanarul care a cantat la pian imnul national, pe 1 Decembrie, in gara din Amsterdam, a interpretat imnul in deschiderea evenimentului de la Palatul Cotroceni. El a cantat si un vals compozitie proprie.
Klaus Iohannis a sustinut la eveniment o alocutiune.
Textul alocutiunii presedintelui Iohannis, cu prilejul receptiei private de la Palatul Cotroceni, a fost prezentat intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Klaus Iohannis a multumit celor prezenti pentru implicarea in "parcursul care a facut posibila ziua de astazi".
"Dar in istorie lucrurile nu vin aproape niciodata de azi pe maine. Intotdeauna exista evenimente care anunta o evolutie, intotdeauna exista evenimente care prefigureaza parcursul istoriei. Si cred ca, in acest moment, si poate chiar cu ocazia acestei intruniri de bucurie este bine sa ne amintim ca exact acum 25 de ani Revolutia romana a facut posibila aceasta evolutie neasteptata pentru multi, dar, in acelasi timp, cred ca este bine sa ne amintim ca oameni s-au jertfit pentru ca noi astazi sa putem sa ne bucuram", a mentionat el.
Presedintele a propus un moment de reculegere in memoria celor care s-au jertfit cu ocazia Revolutiei Romane.
"Este o perioada foarte speciala. Suntem foarte aproape de sarbatoarea Craciunului. Si, daca intrebam pe oricine ce sentimente ar trebui sa asteptam Craciunul, cred ca majoritatea vor spune: cu calm, cu liniste si cu speranta. Si cred ca aceste cuvinte sunt importante si pentru mandatul meu si sper sa fie mult mai mult decat o coincidenta ca speranta ne-a adus aici, calmul l-am recomandat astazi in alocutiunea mea din Parlament si, atunci, cu aceasta ocazie, imi permit sa va doresc Craciun fericit, sarbatori fericite si numai bine!", a mai spus el.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006180 (s)