News Flash:

Simona Halep nu va participa la Olimpiada

17 Iulie 2016
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Jucatoarea de tenis Simona Halep a anuntat, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro din cauza virusului Zika. Ilie Nastase a afirmat ca decizia luata, vineri, de Simona Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza virusului Zika, are acoperire intr-o oarecare masura si s-a abtinut sa faca mai multe comentarii.
"Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva? Ea stie singura ce este mai bine pentru ea. A spus ca se teme de acel virus? Pai, inseamna ca asa este. Vrea si ea sa isi intemeieze o familie, sa aiba copii. Daca asa a hotarat ca este mai bine, nu am dreptul sa spun altceva", a comentat Nastase, potrivit Dolce Sport.
Cat despre decizia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, care i-a acordat gimnastei Catalina Ponor portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice, Ilie Nastase crede ca este una gresita.
"Eu i-as da steagul unui tanar. Mai conteaza daca a castigat sau nu o medalie? Ce sa facem, sa nu mearga decat cei cu medalii? Pai, atunci, hai sa se traga la sorti", a adaugat Nastase.

ilie nastase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004678 (s)