News Flash:

Simona Halep, invitatie pentru presedintele Iohannis: "Veniti sa cantati imnul impreuna cu noi?"/ Raspunsul lui Iohannis: "Da, se poate!"

21 Noiembrie 2014
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep l-a invitat, prin intermediul prosport.ro, pe Klaus Iohannis sa cante imnul alaturi de jucatoarele din echipa Romaniei la intalnirea cu Spania, care va avea loc, in februarie 2015, la Galati, in Cupa Federatiei, iar presedintele ales a acceptat invitatia.
ProSport a lansat joi o invitatie marilor sportivi, fosti sau actuali, dar si celor care fac sport de placere pentru a se alatura unei sesiuni de intrebari adresate noului presedinte, Klaus Iohannis. Oricine poate trimite o intrebare la askiohannis•prosport.ro, iar cele mai bune intrebari vor ajunge pe masa presedintelui.
Pe lista celor invitati sa adreseze intrebari se numara, printre altii, Gica Hagi, Cristina Neagu, Ivan Patzaichin, Ilie Nastase, Nadia Comaneci, Elisabeta Lipa, Mihai Covaliu, Sandra Izbasa si Andreea Raducan.
ProSport a deschis actiunea cu Simona Halep, cea mai buna sportiva a Romaniei din ultimii doi ani, inclusa in categoria marilor personalitati, ambasadori sportivi ai tarii. Aflata intr-un cantonament de pregatire la Poiana Brasov, numarul 3 mondial a raspuns prompt invitatiei ProSport:
"Pentru ca sunteti un mare fan al sportului pe care il practic, am marea onoare, d-le Presedinte, sa va intreb daca puteti sa va alaturati echipei noastre de Fed Cup, in luna februarie, la Galati, sa cantam impreuna pe teren imnul national al tarii noastre?", este mesajul Simonei Halep pentru Klaus Iohannis.
Pe 7 si 8 februarie 2015, echipa Romaniei va infrunta Spania la Galati, intr-un meci din Grupa Mondiala II a Fed Cup. Mesajul trimis de Halep, prin intermediul campaniei ProSport, a ajuns imediat in cancelaria presedintelui ales. Reactia acestuia a fost imediata. Klaus Iohannis a anuntat ca va canta imnul impreuna cu Halep la Fed Cup, avand astfel posibilitatea de a repeta momentul imnului produs in timpul unei conferinte de presa, in ultimele zile ale campaniei electorale.
"Ii multumesc domnisoarei Simona Halep pentru incredere si pentru intrebare. Raspunsul meu este: Da, se poate!", a fost raspunsul lui Klaus Iohannis.
Vineri, inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a cantat, intr-o conferinta de presa, prima strofa din "Desteapta-te romane". Cu o zi in urma, contracandidatul sau Victor Ponta spusese, la o emisiune TV, ca daca liderul ACL ar fi fost prezent, l-ar fi intrebat daca stie imnul national, premierul recitand primele doua versuri si gresind un cuvant. Intrebat, in conferinta de presa, daca stie versurile imnului, Iohannis a cantat prima strofa.
Ulterior, el a precizat ca a cantat in corul liceului. Mediafax.ro

simona halep klaus iohannis cupa federatiei victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007794 (s)