News Flash:

Simona Halep incepe anul cu probleme

28 Decembrie 2015
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep (23 de ani, locul 2 WTA) a plecat deja spre Australia pentru primul ei turneu al anului, cel de la Brisbane. Constanteanca a anuntat insa, ca se confrunta cu probleme de sanatate.

"N-o sa fie usor pentru ca eu am fost bolnava cu stomacul perioada asta. Inca mai iau un tratament si sper sa fiu apta sa joc la nivelul cel mai inalt la Bisbane. Nu va fi usor, asa ca sunt pregatita pentru orice. Vreau doar sa-mi revin total, ca si sanatate si dupa aceea, obiectivul principal, Australian Open.

Am hotarat sa raman in Australia, e mai usor, nu mai trebuie sa calatoresc asa mult, plus ca Darren (nr: antrenorul Simonei) este din Australia si sa fim la el acasa", a declarat Halep.

Constanteanca va evolua pentru prima data la Brisbane, competitie programata in perioada (3-9 ianuarie). Printre cele mai puternice posibile adversare se numara Garbine Muguruza si detinatoarea trofeului, Maria Sarapova, Angelique Kerber, Timea Bacsinszky, Carla Suárez Navarro, Belinda Bencic si Roberta Vinci. Turneul Premier de la Briosbane este dotat cu premii in valoare de 881.000 de dolari.

Prin participarea la Brisbane, Halep renunta la competitia de la Shenzen, pe care a castigat-o in 2015, adunand 280 de puncte WTA. Daca se va impune la Antipozi, va strange 470 de puncte WTA si va primi un cec de 195.000 de dolari. Dupa Brisbane, Halep va juca la turneul de la Sydney, pentru ca apoi sa evolueze la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

bolnava tratament bisbane sanatate australian open darren halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004814 (s)