News Flash:

Simona Halep, eliminata in sferturi la Indian Wells de Serena Williams

17 Martie 2016
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr 1
Simona Halep nu-si va putea apara trofeul la Indian Wells, castigat anul trecut, dupa ce a pierdut cu Serena Williams in sferturile de finala, scor 6-4, 6-3. Scorul general al partidelor directe a devenit astfel 7-1 pentru liderul mondial.
Reprezentanta Romaniei a avut cateva sclipiri in acest joc, dar Serena Williams nu prea i-a oferit ocazia sa-si faca jocul, sa atace. Liderul WTA si-a impus jocul in forta, atat cu serviciul, cat si la retur, incercand si reusind in cea mai mare parte sa o tina pe Simona departe de linia de fund.
Simona nu prea a reusit sa urce la fileu, dar a pus-o in dificultate pe Williams de cateva ori pe contre-pied, cu loviturile de forehand. Adversa a fost insa cea care a dictat ritmul de joc.
In fiecare set, diferenta a fost facuta de un break, Serena impunandu-se la acest capitol cu 4-2. Reprezentanta Statelor Unite continua cursa pentru castigarea titlului cu un meci in compania polonezei Agnieszka Radwanska. La sfarsitul meciului, ea a avut si o declaratie de incurajare pentru Simona: ”Este o jucatoare foarte periculoasa, are cam tot ce trebuie pentru a deveni cea mai buna din lume”.

indian wells serena williams
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006734 (s)