News Flash:

Simona Halep, dupa ce a confirmat intelegerea cu noul sponsor Nike: Sunt cele mai frumoase haine pe care puteam sa le port

12 Februarie 2018
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
simo nyke

Simona Halep (26 de ani, 2 WTA) a plecat, luni, spre Qatar, acolo unde va participa la turneul de la Doha, in care va debuta direct in turul al doilea, miercuri. La putin timp dupa ce a confirmat ca s-a inteles cu Nike, constanteanca s-a declarat multumita de conditiile financiare ale intelegerii.
Fostul lider mondial a batut palma cu Nike pentru un contract care-i va aduce aproximativ doua milioane de dolari in fiecare dintre urmatoarele patru sezoane, iar acum se felicita pentru decizie, mai ales ca reteta financiara e superioara intelegerii cu Adidas: "Este cea mai buna decizie pe care o puteam lua. Sunt cele mai frumoase haine pe care puteam sa le port si sunt foarte multumita de conditiile financiare ale intelegerii", a spus Halep, luni, la plecarea spre Doha.

Accidentata la Australian Open, Simona a mers la Cluj pentru partida de Fed Cup cu Canada, dar nu a jucat si s-a folosit de timp pentru a face un tratament care sa o ajute sa treaca peste probleme. Acum, Halep nu e sigura daca va putea participa la Doha, dar va lua o decizie dupa antrenamentul de marti, primul in Qatar: "Voi decide la Doha daca voi juca. Vreau sa fac un antrenament maine (n. red - marti) sa vad cum ma simt. Am inteles ca meciul meu e programat miercuri", a declarat Halep.

Totusi, sansele ca Simona sa atace locul intai pe cimentul din Qatar par destul de mari, dupa cum sustine Stefan Irimia, doctorul care a avut grija de Simona la Cluj: "A facut primul antrenament si nu a simtit niciun fel de durere. Si eu ca medic, care am aplicat un tratament biologic combinat cu inca doua sau trei posibilitati, sunt surprins ca are o evolutie atat de rapida. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Horia Tecau inaintea meciului de Cupa Davis, acelasi tratament cu rezultate excelente, cred ca o sa facem o statistica sa vedem de ce efectul este atat de rapid si bun".


simona halep qatar doha nike adidas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006716 (s)