News Flash:

Simona Halep, criticata dur!

17 Ianuarie 2017
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
Simona Halep a surprins neplacut pe toata lumea. Desi toata lumea astepta ca romanca sa realizeze o noua mare performanta, totul s-a terminat rusinos. Halep a fost batuta lejer de necunoscuta Shelby Rogers. Cristian Tudor Popescu si-a iesit din minti si a desfiintat-o pur si simplu pe romanca.


„Asteptarile mele nu erau deloc luminoase. Nu am vazut meciul de azi-noapte, dar am vazut meciul de la Shenzhen, pierdut de Simona. Atitudinea ei din teren, corporala, mentala, dincolo de gesturile acuzatoare la adresa genunchiului, unde e posibil sa aiba o problema… dar ea nu a pierdut meciul din cauza limitarii date de genunchi. Nu a avut elan, determinare,” a spus Popescu, la sport.ro.
„Mai mult, vine la inceputul sezonului, cind se presupune ca s-a odihnit, si-a tratat toate afectiunile. Lucrurile arata foarte rau in ceea ce priveste starea generala a Simonei. Cel mai grav nu este ce ai la genunchi sau la corp sau la spate si reflectarea in public a unei astfel de atitudini”, a continuat CTP.


„Pauza? Ea tocmai a iesit dintr-o pauza de o luna si mai bine… acum, dupa trei meciuri in noul an, din nou pauza? Pauzele nu sint bune niciodata, le iei silit, cind nu ai ce face. Ar fi interesant de vazut ce spune Darren Cahill. Cred ca el ar putea sa lamureasca…”, a incheiat Cristian Tudor Popescu.

simona halep cristian tudor popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005707 (s)