News Flash:

Simona Halep, calificare in finala de la Bucuresti

17 Iulie 2016
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris
De trei ore si peste doua ore a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea in finala turneului WTA de la Bucuresti.
Principala favorita la castigarea pentru a doua oara in cariera a competitiei din Capitala, Halep a invins-o in trei seturi pe Vania King din Statele Unite, cu 6-7 (3), 6-4, 6-3.
O singura data si-a castigat Halep serviciul in primul set, la 5-5, dupa care a pierdut in tie-break. King revenise de la 5-6.
Condusa cu 2-0 si 4-3, Halep a revenit in setul al doilea si a trimis meciul in decisiv spre incantarea spectatorilor prezenti in numar mare si la acest meci disputat pe centralul improvizat de la Arenele BNR.
Halep a dominat decisivul si s-a distantat la 4-1 cu break in fata. In game-ul sase jucatoarea noastra a ratat nu mai putin de trei mingi de 5-1. King a venit aproape la 3-4, dar Halep a obtinut un alt break si a inchis meciul pe propriul serviciu.
In finala programata duminica de la ora 16:00 Halep o va intalni pe Anastasia Sevastova, o jucatoare din Letonia care a trecut in semifinale de Laura Siegemund, jucatoare din Germania care o invingea pe Simona in acest an la Stuttgart.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005485 (s)