News Flash:

Simona Halep a depasit zece milioane de dolari castigaţi din tenis

10 Septembrie 2015
1764 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, miercuri, in semifinalele US Open, asigurandu-si un premiu consistent, de 805.000 de dolari, cu care va depasi zece milioane de dolari castigati in cariera.
Potrivit statististicii prezentate de site-ul oficial al WTA, Halep avea inaintea Grand Slam-ului american castiguri totale brute de 9,33 milioane de dolari, iar cu premiul de la US Open va ajunge la peste 10,1 milioane de dolari.
Din aceasta suma, 3,5 milioane de dolari reprezinta sumele obtinute in acest an. Jucatoarea romana a incasat, anul trecut, cel mai mare premiu, dupa finala de la Roland Garros, aproape 1,1 milioane de dolari. Acest record personal poate fi depasit de Simona Halep daca va castiga, joi, meciul cu Flavia Pennetta din semifinalele US Open.
La Grand Slam-ul american se acorda cele mai mari premii din istoria tenisului. Finalista competitiei va primi 1,6 milioane de dolari, iar castigatoarea 3,3 milioane de dolari si, posibil, un bonus in functie de rezultatele din turneele pre-US Open.
Toate sumele sunt brute.
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, miercuri, in semifinalele US Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferturile de finala ale turneului.
In faza urmatoare, Simona Halep o va intalni, joi, pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA si cap de serie numarul 26, care a eliminat-o in sferturi pe Petra Kvitova, locul 4 WTA si cap de serie numarul 5, scor 4-6, 6-4, 6-2.
In cealalta semifinala se vor intalni americanca Serena Williams, locul 1 WTA, si italianca Roberta Vinci, locul 43 WTA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)