News Flash:

Sigur nu stiai asta! Ce se intampla daca faci sex de trei ori pe saptamana

19 Ianuarie 2016
3816 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitia 690

O viata sexuala activa este benefica sanatatii, sustine dr. Eric Braverman, autorul mai multor carti despre anti-imbatranire, dieta si sanatatea creierului. 

Sexul este bun pentru inima, memorie si sistemul imunitar si nu doar te ajuta sa te simti si sa arati mai tanar, ci chiar te ajuta sa traiesti mai mult. Aceasta este concluzia cartii "Younger (Sexier) You", scrisa de dr. Eric Braverman. Daca mai consumi si cafea si mananci frecvent alune, ai toate sansele sa tii timpul in loc.

Potrivit dr. Braverman, sexul creste nivelul hormonilor ceea ce te face sa te mentii tanar si nu vei avea nici probleme cu inima sau cu sistemul imunitar.Cafeaua stimuleaza libidoul, in timp ce alunele, orezul brun si avocado intensifica pofta de sex.

Sexul previne cancerul de prostata
De asemenea, sexul stimulează producerea vitaminei D din organism si produce hormonul iubirii, oxitocina, care ajuta la functionarea creierului. Daca faci sex de mai mult de trei ori pe saptamana reduci riscul de a face atac de cord, mai ales in cazul barbatilor. Barbatii in varsta care fac sex sunt mai putin predispusi riscului de a face cancer de prostata.


eric braverman oxitocina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006582 (s)