News Flash:

Show aviatic de exceptie pe cerul Timisoarei. Peste 10.000 de persoane au participat la spectacol

19 Iulie 2015
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
show aviatic
Aproximativ 10.000 de persoane au participat, sambata, la mitingul aviatic "Timisoara Air Show 2015", care s-a desfasurat pe Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara, spectatorii admirand numeroase demonstratii de acrobatie aeriana.
Potrivit unui comunicat de presa, de sambata, al Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, aproximativ 10.000 de spectatori au participat la mitingul aerian "Timisoara Air Show 2015", asistand la o adevarata demonstratie de maiestrie a pilotilor de acrobatie.
Spectacolul a fost deschis de formatia Asalt din Timisoara, cu trei avioane ultrausoare, urmate de formatiile Aeroclubului Romaniei. Formatia Hawks of Romania a participat cu cinci avioane Extra 300L, The Pellicans cu avioane usoare Ikarus C42 si cei sapte parasutisti de la Blue Wings au fost lansati din avionul Airvan GA8.
Iacarii Acrobati au participat cu trei avioane ZAK 52tw si au incantat publicul cu efecte pirotehnice.
De asemenea, pilotii de la Fortele Aeriene Romane si-au demonstrat maiestria pe cer cu cele trei MIG 21 Lancer si cele patru elicoptere IAR 300 Puma.
In total, au evoluat 21 de aeronave, atat avioane de acrobatie, cat si avioane si elicoptere militare, intr-un spectacol aerian ce a durat aproximativ trei ore.
In cadrul evenimentului a avut loc si o expozitie de tehnica militara, care a inclus si un avion cu aer cald.
Organizatorii "Timisoara Air Show 2015", Aeroportul International Timisoara si Statul Major al Fortelor Aeriene, s-au bucurat de sprijinul Consiliului Judetean Timis, al Asociatiei Patronale a Aeroporturilor din Romania, precum si al altor institutii publice si societati comerciale in organizarea acestui spectacol aerian. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005069 (s)