News Flash:

Sfaturi utile pentru a alege cele mai frumoase camasi pentru barbati

25 Noiembrie 2019
1314 Vizualizari | 1 Comentarii

Pentru ca cumpara cele mai bune camasi pentru barbati ai nevoie de un magazin de incredere de la care sa le achizitionezi. Pe mahoni.ro gasesti cele mai bune astfel de camasi alaturi de alte haine la fel de bine realizate, toate din materiale de calitate premium.

Acum ca ai gasit magazinul trebuie sa tii cont de anumite caracteristici ale camasilor, astfel incat sa cumperi produsul perfect pentru tine. Pe langa detaliile cum ar fi marimea si modelul, se va tine cont de fiecare data de materialul din care camasa este facuta astfel incat acesta sa nu influenteze in mod negativ aspectul si confortul.

Pretul camasilor de calitate va fi direct proportional cu materialele alese. Se va acorda mai multa atentie aspectului acestuia in momentul in care sunt cumparate camasile. Din acest ghid, fiecare persoana poate afla care sunt tesaturile pentur camasi, ce le face deosebite unele de celelalte si cum se alege cel mai bun material pentru ele.

Poplinul

In categoria de haine barbatesti poplinul ocupa un rol foarte important si este una dintre cele mai accesibile solutii pentru camasile de barbati. Acest tip de tesatura de gaseste pe foarte multe rafturi ale magazinelor si sunt tesaturi convenabile si foarte comode de purtat. Tesatura este formata din fibre fine, care dau o textura durabila si moale sau neteda produsului vestimentar. De asemenea materialul are si o usoara transparenta.

In momentul in care consideri ca este un dezavantaj tine cont de faptul ca materialul acesta iti lasa pielea sa respire mult mai bine decat se intampla atunci cand folosesti alte tesaturi. In plus, datorita transparentei, vei avea cea mai versatila camsa pentru ca o poti purta atat la serviciu cat si cu blugi.

Tesatura end on end poplin

Aceasta tesatura seamana cu cea de mai sus, cu singura diferenta ca firele altenreaza. Se foloseste un fir mai colorat care altenreaza cu unul alb iar camasa are mai multe nuante. Aceasta camasa poate fi utilizata doar la tinute casual si este potrivita pentru evenimente relaxate si pentru contexte deloc formale cum sunt plimbarile prin oras, pranzul sau cina alaturi de prieteni.

Tesatura oxford

Aceasta tesatura este realizata dint-un material ce foloseste o tehnica de impletire unica folosita si la cosurile din Scota secului XIX. Efectul obtinut este cel de tabla de sah iar textura tesaturii este mult mai rigida decat cea a camasilor Poplin. O astfel de tesatura face ca o camasa sa fie mai grea si mai abraziva.

In mod surprinzator, camasile facute cu aceasta tesatura sunt moi dar nu sunt foarte elegante si nici rafinate asa cum se intampla cu cele din Poplin. Poti alege aceasta camasa in mod special pentru tinute casual, sau pentru zilele in care vrei sa porti pantaloni chino alaturi de camasi si mocasini. Nu se recomanda utilizarea unei astfel de texturi la evenimentele cum ar fi ceremoniile religioase, botezurile sau alte evenimente care implica mai multa eleganta.

Aceste trei materiale sunt unele dintre cele mai populare utilizate pentru camasi ceea ce le face foarte prezente in dressingul parbatilor.


mahoni ro poplinul haine barbatesti tesatura oxford
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Leschoift  | #50544
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005776 (s)