News Flash:

Sfaturi care fac o femeie mult mai sexy

27 Septembrie 2015
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia dimineata

Piele fina si parfumata


Un alt "detaliu" pe care barbatii îl observa si îl retin este pielea catifelata si parfumata. Orice barbat adora sa mangaie o piele fina.


Asa ca nu uita de sedintele de epilat, de exfoliere si de cremele hidratante. De asemenea, mirosul este foarte important. Fii atenta care este parfumul lui preferat atunci cand te miroase si ai grija sa te dai mereu cu cateva picaturi în locurile importante. 


Par frumos si matasos


Poate îti vine greu sa crezi, dar barbatii observa parul unei femei înca de la început. Un par frumos, lung si bogat este o adevarata arma de seductie pentru o femeie. Ai grija de podoaba ta capilara cu tratamente care îi redau stralucirea si sanatatea. Nu exagera cu produsele de styling pentru ca barbatii urasc sa se joace cu un par lipicios si încalcit.  


Poarta tocuri


Indiferent cat de bine te simti tu în conversii tai preferati sau în bocancii tai cool, un barbat este mult mai atras de o femeie care poarta o pereche sexy de stiletto. Pantofii cu toc te înalta, te obliga sa stai dreapta, te fac mult mai sexy. Asa ca nu renunta la tocuri, niciodata! Este normal sa ai zile în care sa porti altceva, dar atunci cand vrei sa arati bine si sa-l impresionezi, pariaza pe o pereche de pantofi cu toc.


Zambeste


Poate cel ami banal truc de frumusete: zambetul. Nu renunta la el nici macar în acele zile în care esti suparata. Un zambet te face mai frumoasa, mai luminoasa, mai atractiva în ochii lui. Stiai ca, un studiu recent a aratat ca 71% dintre barbati sunt cuceriti mai des de femeile care zambesc si sunt vesele, decat de cele care apeleaza la artificii pentru a fi sexy? Sper ca te-am convis sa zambesti mai des!


Machiaj invizibil


Cand vine vorba de machiaj, parerile sunt împartite. Multi barbati sustin ca nu le plac femeile machiate, în special acelea care poarta adevarate masti. Pe de alta parte, sunt si barbati care recunosc ca o femeie machiata li se pare sexy. Un lucru este cert: machiajul atrage, dar nu orice fel de machiaj.


Machiaza-te astfel încat machiajul tau sa fie insesizabil. Mascheaza defectele si scoate în evidenta ce ai tu mai frumos. Renunta la fondul de ten în favoarea cremei BB, mai ales daca ai un ten fara multe imperfectiuni. Astfel, aspectul de masca creat de un fond de ten cu o putere mare de acoperire dispare. Foloseste mereu un iluminator care te ajuta sa stergi cearcanele de pe chipul tau si care îti va face un chip luminos în mod natural. Cand vine vorba de genele tale, poti sa "exagerezi" cu doua-trei straturi de rimel. Niste gene lungi si stufoase sunt mereu sexy.


poarta tocuri zambeste machiaj invizibil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004412 (s)