News Flash:

Sfatul psihoterapeutului referitor la repulsia femeilor fata de "oral"

3 Iunie 2016
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
oral femeie
Cum putem sa ii satisfacem placerile sexuale partenerului daca pentru noi sunt, de fapt, neplaceri? Psihoterapeutul Emilia Potenteu ne ajuta sa intelegem de ce e important sa trecem peste mentalitati ancestrale si viziunea rigida asupra sexului oral.
“Simpla idee de a-i face sex oral prietenului meu imi repugna”, se plange una dintre cititoarele noastre, continuand mai departe: „Asociez asta cu un gest murdar si nu mi se pare deloc in regula. Insa el pare sa isi doreasca foarte tare si eu nu stiu ce sa fac”.
Emilia Potenteu vorbeste in csid.ro: Motivele acestei ostilitati pot varia de la un caz la altul, insa de fiecare data isi au sursa in psihicul feminin. Inainte de toate aspectele legate de igiena si disconfort, refuzul unei femei de a face sex oral vine din convingerea ca felatia este un act umilitor, de subjugare a femeii.
Mentalitatea ancestrala, educatia primita acasa sau diverse convingeri religioase sunt pilonii unei viziuni rigide si conservatoare despre sex. Suntem suma experientelor noastre de viata, dar mai ales suma valorilor dobandite in familie.
Trebuie identificate motivele pentru care femeia este reticienta, dar mai ales trebuie sa i se respecte aceasta decizie, pana in momentul in care aceasta este dispusa sa-si modifice perspectiva asupra acestui subiect delicat.
Pana atunci, solutia ar fi desensibilizarea acesteia prin oferirea galanta a acestei placeri, in felul acesta consolidand relatia si comunicarea sanatoasa dintre parteneri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006405 (s)