News Flash:

Sfarsit tragic pentru doi fani francezi, dupa ce tara lor a castigat Campionatul Mondial de Fotbal

16 Iulie 2018
737 Vizualizari | 0 Comentarii
franta

Cupa Mondiala a atras dupa ea un val de lacrimi de fericire, dar si de tristete. Bulevardele si strazile din Franta au fost invadate de iubitorii fotbalului care au sarbatorit castigarea turneului final.
Nu toti cei prezenti au avut parte de o petrecere frumoasa. Potrivit dailymail.co.uk, in oraselul Annecy, cunoscut drept Ventia din Alpi, un barbat de 50 de ani si-a gasit sfarsitul chiar la finalul meciului, Franta - Croatia 4-2. De bucurie, francezul a sarit intr-un canal, insa aterizarea i-a fost fatala, a cazut si si-a rupt gatul.

In comuna Saint-Felix, a fost anuntat un alt incident tragic. Un barbat de 30 de ani, care era la volanul masinii, a pierdut directia din cauza bucuriei si a intrat frontal intr-un copac.

Au fost probleme si in estul orasului Lyon, unde sute de tineri au luat cu asalt strazile, au atacat masinile si au dat foc la cosurile de gunoi.
Fantanile arteziane si zonele pline de traditie din Bordeaux, Marseille si Lyon au fost pline de tineri francezi care au fluturat steagul Frantei, au cantat "La Marseillaise", imnul national al Frantei si au aruncat cu sticle si alte obiecte.


Insa, potrivit Daily Mail, cele mai ingrozitoare scene au fost in capitala Frantei, Paris, unde Bulevardul Champs Elysee a fost inchis in primele ore ale diminetii de luni, 16 iulie. In noaptea de duminica pe luni, politistii francezi au intervenit cu furtune cu apa sa ii inlature pe cei prezenti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005692 (s)