News Flash:

Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Suntem nevinovate, am respectat legea. Nu demisionam

25 Septembrie 2017
910 Vizualizari | 0 Comentarii
Sevil Shhaideh
Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a participat, luni, la sedinta BPN al PSD, la plecare el declarand ca a constatat ”o solidaritate fara masura” a tuturor membrilor conducerii PSD cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au plecat in acelasi timp de la sediul PSD si au declarat ca decizia colegilor lor este de a le sustine, ca sunt nevinovate, au respectat legea si nu demisioneaza din Guvern.
”Toti au sustinut ca cele doua nu au motive sa isi dea demisia, pentru ca nu au incalcat nicio prevedere legala”, a adaugat Tarceanu.
El a subliniat ca transferul unei proprietati catre autoritatea locala nu constituie o ilegalitate, iar actiunea procurorilor anticoruptie este una ”politica”.
”Sunt mii de astfel de hotarari, e perfect legal, nu e nicio problema de legalitate”, a tinut sa sublinieze presedintele Senatului.
Tariceanu a precizat ca va analiza impreuna cu specialistii daca poate fi sesizata CCR pentru un conflict juridic de natura constitutionala intre puterile statului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005992 (s)