News Flash:

Serena Williams a facut circ pe teren in finala US Open! Japoneza Osaka s-a impus in minimum de seturi in fata americancei

9 Septembrie 2018
2251 Vizualizari | 0 Comentarii
serena

Jucatoarea japoneza Naomi Osaka, locul 19 WTA si cap de serie numarul 20, a castigat, sambata, turneul US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, locul 26 WTA si cap de serie numarul 17, scor 6-2, 6-4.
Osaka s-a impus intr-o ora si 19 minute.

In setul doi, Serena Williams a avut o disputa cu arbitrul de scaun, ceea ce i-a atras o penalizare de un game.

Trofeul de sambata este primul de grand slam pentru Naomi Osaka si al doilea din cariera, dupa cel obtinut la Indian Wells, tot in 2018.

Potrivit WTA, Osaka este prima japoneza castigatoare a unui titlu de grand slam.

 

Dupa meci Serena Williams a refuzat sa-I stranga mana arbitrului Carlos Ramos, cel care a oficiat in scaun, dupa ce jucatoarea americana a fost penalizata cu un punct in timpul setului secund.

Mai intai Ramos a avertizat-o verbal pe Serena pentru ceea ce arbitrul a considerat a fi “coaching”, adica sfaturi in timpul meciului primite de la antrenorul Patrick Muratoglu aflat in tribuna.

Serena a avut un prim dialog cu Ramos in care i-a spus acestuia: "O spun clar sa auda toata lumea. Nu trisez pentru a castiga, mai degraba prefer sa pierd".

Apoi, jucatoarea americana a primit al doilea avertisment la 3-2 in setul secund pentru aruncarea rachetei, astfel ca Osaka a inceput jocul urmator cu avantaj de 15-0 din oficiu.

Serena s-a indreptat furioasa spre Ramos aratand spre acesta, moment in care intreaga arena a inceput sa fluiere manifestandu-si dezaprobarea fata de decizia arbitrului si in sustinerea jucatoarei.

“Esti un mincinos. Niciodata nu vei mai fi pe acelasi teren cu mine cata vreme vei mai trai. Cand ai de gand sa-ti ceri scuze? Spune ca-ti pare rau”, a strigat Williams la 4-3 pentru Osaka in al doilea secund.

Zgomotul din arena a devenit asurzitor si meciul s-a transformat intr-un adevarat circ, o atmosferat total scapata de sub control, deloc propice tenisului de inalta performanta.

Fluieraturile fanilor lui Williams au acompaniat si festivitatea de premiere, fortand-o pe Osaka sa-si ascunda lacrimile dupa sapca pe care o purta pe cap.

“Imi pare rau ca a trebuit sa se termine astfel”, s-a rezumat a spune tanara japoneza.


serena williams
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005236 (s)