News Flash:

Serban Huidu reactioneaza dupa atacul politistului Godina

11 August 2016
1567 Vizualizari | 0 Comentarii
huidu serban
Serban Huidu, care a accidentat mortal trei oameni in urma cu mai multi ani, riposteaza dupa ce politistul Marian Godina l-a atacat intr-un raspuns dat lui Mihai Gainusa.

"Am citit cu mare parere de rau raspunsul lui Marian dat fostului coleg Gainusa. Cum sunt bagat in discutie, as face cateva precizari:


1. Cand se termina argumentele, se aduce in discutie cazul Huidu. Eu cred ca Marian are argumente, iar aceasta abordare facila nu e onoranta. In plus, Gainusa nu conducea cu mine masina atunci si a plecat din Cronica atunci cand i s-a terminat contractul. Deci "s-a lepadat" de prietenia noastra! Nu e corect pentru el sa ii faci un ca asta, Marian!


2. Confirm ca Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat sa precizeze comportamentul. Pana cand i-am zis: "Ia pistolul si trage-mi un glont in cap!". Raspunsul lui a fost prompt: "Daca as putea, asa as face!". Evident, si-a cerut scuze. Credea ca sunt baut.


3. Va mai spun ceva: mie imi place Marian Godina si am avut o discutie cu el in urma cu aproape doi ani, cand i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrica cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a iesit din cauza sefilor Politiei Romane care nu au fost de acord cu ideea. Dar daca se intampla si era coleg cu subsemnatul?", a declarat Serban Huidu.

serban huidu accidentat riposteaza marian godina atacat mihai gainusa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006072 (s)