News Flash:

Senatorul PSD Alexandru Cordos s-a autosuspendat din partid

26 Aprilie 2015
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru trafic de influenta, alaturi de fiica si sotia sa, care este arestata, s-a autosuspendat din toate functiile detinute in partid, parlamentarul declarand, sambata, ca nu doreste sa implice PSD in situatia sa "juridica".

Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de biroul de presa al PSD Cluj, senatorul PSD Alexandru Cordos a anuntat ca se autosuspenda din toate functiile detinute in partid, pana la clarificarea in justitie a situatiei sale juridice, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Ma autosuspend pentru a nu implica PSD in situtia juridica pe care o voi clarifica in justitie. Am incredere in justitie", a declarat senatorul Alexandru Cordos, potrivit comunicatului de presa.
Senatorul Alexandru Cordos era vicepresedinte al organizatiei PSD Cluj, dar conducea si Departamentul de politici sociale si ocuparea fortei de munca, egalitate de sanse si familie in cadrul PSD Cluj.
Purtatorul de cuvant al PSD Cluj, Horia Nasra, declara, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca Biroul Permanent Judetean trebuie sa ia o decizie in privinta senatorului Alexandru Cordos in urma acuzatiilor aduse acestuia de catre DNA, fiind posibil ca parlamentarul sa fie suspendat din functia de vicepresedinte al PSD Cluj pana la finalizarea anchetei.

psd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006358 (s)