News Flash:

Semnificatia ascunsa a CNP-ului

28 Ianuarie 2018
2592 Vizualizari | 0 Comentarii
carte vip

Semnificatia CNP-ului este mai complexa decat am putea crede. Toti avem CNP-ul alcatuit din 13 cifre, a marturisit numerologul invitat in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse”.

 CNP-ul (codul numeric personal) dezvaluie mai multe lucruri despre tine, dincolo de faptul ca cifrele care il formeaza sunt esentiale pentru identificarea ta. Ultima cifra din codul personal defineste personalitatea, insa nu doar acea cifra este relevanta pentru detinatorul CNP-ului. 

Una din cele mai mari semne de intrebare in legatura cu codul numeric personal este de ce barbatii au cifra 1 (cifra cu care incepe codul), iar femeilor le este atribuit 2. 

Explicatia numerologilor este urmatoarea: 1 a fost dintotdeauna atribuit barbatului deoarece el este considerat liderul natural, cel care poate construi lucruri si care poate lua decizii fara a se consulta cu cineva. 

Pentru cifra 2, exista o alta explicatie: 1 fara 2 nu exista. 2 este cifra iubirii, cifra intelegerii, a compasiunii, a comuniunii, a dialogului si a sacrificiului, a prieteniei absolute si a respectului. Barbatul nu poate obtine nimic in viata fara a avea calitatile pe care le detine o persoana nascuta cu cifra 2 ca numarul personal, cifra feminina a empatiei. 

Noile generatii, nascute dupa anii 2000, au CNP-ul care incepe cu 4, 5 sau 6.

Sigur nu stiai acest lucru despre varza murata. Vindeca o boala crunta!

Varza murata poate preveni aparitia cancerului, sustine nutritionistul bulgar Donka Baikova. Varza murata contine multe vitamine si aduce in organism bacterii producatoare de acid lactic, un probiotic natural. Singurul minus este concentratia mare de sare, astfel incat nutritionistii recomanda ca solutia sarata sa fie de doar 2%.

"Varza murata reduce mediul favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor patogene si previne aparitia cancerului. In al doilea rand, substantele benefice trec prin bariera intestinala si ajung la ficat, inhiband producerea de colesterol si de trigliceride. Aceste bacterii lactice reduc reactiile alergice din organism.

De asemenea, varza murata ofera protectie mucoproteica, scazand cu cel putin 30% riscul de a dezvolta cancer, in special cancer de colon. Exista studii care demonstreaza ca un consum de varza murata de doua ori pe saptamana reduce considerabil riscul de cancer de san", a mai spus prof. Donka Baikova, conform doctorulzilei.ro.


semnificatia cnp cnp cnp-ului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005523 (s)