News Flash:

"#Selfie69", supercomedia Cristinei Iacob, a avut premiera si la Timisoara

22 Septembrie 2016
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
comedia selfie
"#Selfie69", supercomedia despre iubire, prietenie si sex, a avut premiera, miercuri seara, si la Timisoara, la eveniment participand aproximativ 200 de timisoreni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Aproximativ 200 de timisoreni, fani ai fenomenului #selfie, au avut ocazia, miercuri seara, sa urmareasca, in prezenta protagonistilor din film si a regizoarei, "#Selfie69".
Actorul Levent Sali, precum si regizoarea Cristina Iacob s-au fotografiat cu fanii si au dat autografe inainte ca filmul "#Selfie69" sa ruleze in sala de cinema.
"Mi se pare ca timisorenii sunt oameni frumosi si ma bucur. Deja Sali Levent a facut poze cu multe fete. Dupa ce o sa vada filmul, voi afla cum reactioneaza publicul. Ar trebui ca oamenii sa vina sa vada si partea a doua a filmului in primul rand pentru ca este un film care promite mai mult, publicul a spus asta. Este mai multa comedie, mai multa actiune, e nou fata de primul ca iata avem si acest storyline, actiune mai multa. Este cu actori noi, surprinzatori, cum e Maia Morgenstern, Antonia. Avem guest star-uri neobisnuite", a declarat Cristina Iacob, inainte de inceperea filmului.
Regizoarea comediei "#Selfie69" considera ca romanii au nevoie de astfel de filme, dovada sta si faptul ca in primul weekend de la lansare (16 - 18 septembrie), peste 25.000 de spectatori au venit la cinema pentru a viziona neconventionala comedie.
"Feedback-ul este foarte bun si asta o dovedeste numarul mare de spectatori. Pana ieri am batut recordul all-time in Romania al celui mai mare numar de spectatori facut intr-un weekend la noi in tara. Asta arata ca oamenii au nevoie de astfel de gen de film, de comedie si cu actori buni. Ce e surprinzator e ca auzim oameni si la 40, si la 50, si la 60 de ani care se distreaza la fel de bine la acest film ca si tinerii. Cred ca acest film uneste generatiile si cred ca e si pentru cei mai tineri si pentru cei mai putin tineri", considera Cristina Iacob.
De asemenea, si actorul Levent Sali, cel care il interpreteaza pe Mihai in comedia "#Selfie69", i-a incurajat pe oameni sa vina la cinema pentru a vedea filmul, pentru ca este "fresh".
"M-am obisnuit cu acest rol. Nu a fost greu, imbin utilul cu placutul. Cand e vorba de actorie, pentru mine nu e greu. Nu ca sunt wow, ca sunt bun, doar ca-mi place foarte mult ceea ce fac. <#Selfie69> e un film pentru toate generatiile, fiecare se regaseste intr-un anume fel in acest film si eu zic ca e ceva fresh. Noi venim cu ceva fresh si de atata dramaturgie in tara asta eu cred ca s-a cam saturat lumea", a afirmat Levent Sali.
Inainte ca filmul sa inceapa, si-au facut prezenta in sala de cinema si alti patru protagonisti ai comediei, respectiv actorii Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Flavia Hojda si Alex Calin, care au venit de la Arad la Timisoara, oras in care a avut loc premiera "#Selfie69" tot miercuri.
Publicul a fost extrem de incantat, inca din primele minute in ala au rasunat hohote de ras, iar la unele replici oamenii au aplaudat.
Dupa film a avut loc o sesiune lunga de selfie-uri si de autografe.
Actrita Flavia Hojda s-a declarat incantata de modul in care a fost primit filmul de publicul din "capitala Banatului".
"Dintre toate locurile in care am fost pana acum, parca aici m-am simtit cel mai bine, pentru ca aici e si mai aproape de casa mea. Publicul din Timisoara a primit filmul cu atata caldura! Oamenii trebuie sa vina sa vada filmul pentru ca o sa se bucure foarte mult si pentru ca e un film care are de toate: are iubire, are actiune, are nebunie. O sa radeti mult, e un film diferit fata de cele care s-au facut pana acum in Romania", a afirmat Flavia Hojda.
Indecent de romantic si feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vandut film romanesc al anului 2014 si a fost lansat in cinematografe in 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.
Dupa aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulbera mitul urban potrivit caruia casnicia nu aduce fericirea... Ba dimpotriva! Dar, pentru a ajunge la aceasta concluzie, cele trei gratii bune si nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) si Ana (Flavia Hojda) trebuie sa treaca prin capcanele, tentatiile si pericolele ce apar in urma unui pariu total ”prajit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marita prima in trei zile?! Asa ca, plecate-de-acasa, atat la propriu cat si la figurat, ele cauta cu inversunare inelul mult visat de fiecare mireasa latenta. Dupa cateva preludii si tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se asteptau!
Din distributie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Calin (Brain), Levent Sali (Mihai), alaturi de Alina Chivulescu (Cecilia) si Razvan Vasilescu (Nea Ceausu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Ralea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Hutuleac, alaturi de actori consacrati sau debutanti, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihut, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Pistereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Razvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Valcan, Virgil Iantu, Speak, Codin Maticiuc sunt cativa dintre invitatii speciali ai filmului.
Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra, iar imaginea ii apartine lui Barbu Balasoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004452 (s)