News Flash:

Seful SIPI Suceava, Cristian Macsim, retinut 24 de ore in dosarul privind fapte de coruptie

23 Decembrie 2014
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
Seful Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Suceava, Cristian Macsim, a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA, fiind acuzat de fapte de coruptie intr-un dosar in care luni dimineata au fost facute mai multe perchezitii la politisti din judetul Suceava.
Procurorul sef al DNA Suceava, Mihaela Mihai, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca seful SIPI Suceava, Cristian Macsim, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru patru infractiuni de abuz in serviciu si doua infractiuni de favorizare a infractorului.
In acelasi dosar a fost pus sub control judiciar agentul de politie Constantin Chichirita, din Fratautii Noi, care este cercetat pentru cercetare abuziva, fals intelectual si uz de fals, pentru ticluirea de probe intr-un dosar penal pe care il avea in cercetare.
Controlul judiciar in acest caz a fost dispus pentru 60 de zile si prevede, intre altele, ca politistul sa nu indeplineasca activitatea sa de politist judiciar, si nici sa intre in contact cu celelalte persoane implicate in caz. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006424 (s)