News Flash:

Seful Politiei din Gataia, trimis in judecata dupa ce a ucis un om

8 Ianuarie 2016
1602 Vizualizari | 1 Comentarii
sef politie
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au finalizat dosarul in care este implicat seful Politiei din Gataia, Daniel Disaga. Va reamintim ca acesta este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte dupa ce, in 2014, i-a dat un pumn unui barbat aflat in stare de ebrietate. Victima s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se de mobilier si in scurt timp a decedat, scrie tion.ro.
„La data de 9 august 2014, in jurul orei 17.30, in timp ce se afla in Biroul de investigatii criminale din sediul Politiei orasului Gataia, inculpatul Disaga Daniel-Ion, ofiter de politie in cadrul IPJ Timis, i-a aplicat victimei I. G., aflata sub influenta alcoolului, o lovitura de pumn in zona barbiei, lovitura in urma careia victima s-a dezechilibrat si a cazut apoi pe podea, iar in cadere s-a lovit cu capul de mobilierul din zona precum si de parchetul laminat de pe jos, suferind in acest mod un traumatism cranio-cerebral inchis, soldat cu hemoragie cerebrala, leziuni traumatice ce au condus apoi in scurt timp la decesul acesteia”, arata procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.
Disaga se afla in arest preventiv de aproape o luna. Dosarul a fost instrumentat de procurori impreuna cu cei de la Directia de Informatii si Protectie Interna – Serviciul de Informatii si Protectie Interna Timis (SIPI), fara stiinta celor din IPJ Timis.

gataia daniel disaga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.021340 (s)