News Flash:

Seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pus sub invinuire de DNA

29 August 2016
964 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3
Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI, a fost pus sub invinuire de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, favorizarea faptuitorului, deturnare de fonduri si obstructionarea justitiei, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.
Comisarul sef Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a ajuns, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) unde i s-au adus la cunostinta acuzatiile, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Vaduva a mers la audieri insotit de un avocat.
Aceleasi surse precizeaza ca este vorba despre un dosar disjuns dintr-o cauza trimisa in judecata, mentionand ca si alte persoane vor fi audiate luni.
Pana la momentul transmiterii stirii procurorii anticoruptie nu au furnizat informatii referitoare la cauza in care este vizat comisarul sef.
Rares Vaduva a preluat conducerea Departamentului de Informatii si Protectie Interna in luna februarie, dupa ce fostul sef DIPI, Nicolae Gheorghe, a fost pus sub urmarire penala alaturi de fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu si de deturnare de fonduri.

rares vaduva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006787 (s)