News Flash:

Seful ANI, la DNA!

16 Martie 2015
1335 Vizualizari | 0 Comentarii
horia georgescu
Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar.
Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in jurul orei 08.15, fiind insotit de anchetatorii care au pus in executare mandatul de aducere emis pe numele sefului ANI.
Intrebat, la intrarea in sediul DNA, in ce dosar va da declaratii, Horia Geogescu a spus ca nu stie despre ce cauza este vorba.
Din primele informatii rezulta ca Horia Georgescu ar urma sa fie audiat intr-un dosar disjuns din cel in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost trimisa in judecata pentru restituirea ilegala, de catre Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), a unui teren supraevaluat.
Horia Georgescu, in varsta de 38 de ani, este presedinte al Agentiei Nationale de Integritate din aprilie 2012.
In perioada 15 august 1993 - 1 mai 2004, Georgescu a fost consilier la SC Imperial SRL Brasov. Din mai 2004 pana in martie 2007, Geogescu a lucrat ca specialist in investigatii financiare in domeniul protectiei intereselor financiare ale Uniunii Europene la Ministerul Public, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie. Ulterior, Horia Georgescu a fost consilier asistent personal Cabinet secretar de stat - presedinte la Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.
In perioada mai-iulie 2007, Georgescu a fost consilier personal al ministrului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, apoi a devenit consilierul ministrului Justitiei (iulie 2007 - noiembrie 2008). Totodata, din aprilie pana in noiembrie 2008 a fost consilier al ministrului - detasat cu atributii de secretar general la Agentia Nationala de Integritate.

horia georgescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005648 (s)