News Flash:

Sefa DNA: Actiunile la purtator nu sunt o „crima perfecta”

16 Iulie 2017
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Laura Codruta Kovesi a acordat un interviu pentru ziare.com in care vorbeste despre dosarele deschise pe numele lui Liviu Dragnea si dezvaluirile RISE Project in legatura cu Tel Drum.
Sefa DNA a confirmat ca a existat un dosar Tel Drum care a fost inchis in 2010, dar spune ca nu a citit „in mod special” acel dosar si a evitat sa confirme sau sa infirme daca avea legatura cu Liviu Dragnea.
Laura Codruta Kovesi a subliniat ca cel putin in perioada de cand a venit la conducerea institutiei, in 2013, DNA „nu investigheaza modul in care o persoana dobandeste o avere sau cum isi gestioneaza averea. Noi investigam daca exista fapte de coruptie legate de felul in care si-a dobandit averea sau modul in care si-o gestioneaza, modul in care isi exercita functia publica”, a spus Laura Codruta Kovesi. Ea a atras atentia, in context, ca in ceea ce priveste averea dobandita, „exista si alte institutii care trebuie sa verifice acest lucru”, referindu-se la ANI (Agentia Nationala de Integritate).
Sefa DNA a fost intrebata daca institutia pe care o conduce are posibilitatea de a lua urma acelor actiuni la purtator, despre care se banuieste acum ca ar fi o sursa de coruptie.  „Putem verifica multe, problema este ca informatiile trebuie transformate in probe, pe care uneori le avem, uneori nu. Investigatii financiare, despre conturi, despre active, despre actiuni la purtator putem verifica, dar in final discutam de probe”, a punctat Laura Codruta Kovesi. „Putem verifica orice informatie legata de bani si circuite financiare”, a completat ea.
Intrebata daca, prin urmare, actiunile la purtator nu sunt o „crima perfecta”, sefa DNA a raspuns scurt:  „Nu sunt”.

sefa dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007011 (s)