News Flash:

Sef nou la ADR Vest

29 Ianuarie 2016
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Silviu Adamut
Directorul general al Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) Vest, Sorin Maxim, i-a predat functia, joi, colegului sau de Agentie, Silviu Adamut, dupa ce a fost numit secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pe perioada mandatului Cabinetului Ciolos. 
„Am planuri mari. Evident ca a fost una din conditii sa existe deschidere pentru a aduce anumite imbunatatiri sistemului, pentru ca sunt din sistem si cunosc foarte bine mecanismele si stiu unde s-ar putea optimiza fluxurile birocratice. Chiar daca este un mandat limitat, exista determinare din partea guvernului (...) vizavi de aceasta abordare mai flexibila si descentralizata. (…). Cred ca ce este bun pe actualul program trebuie pastrat pentru urmatorul, iar beneficiarii trebuie sa simta o imbunatatire a activitatii si a fluxurilor. Programul asteapta mecanismul prin care toate cererile de finantare/rambursare vor fi depuse electronic pe urmatorul ciclu financiar”, a afirmat Sorin Maxim.
El a mai mentionat faptul ca pe POR 2007-2013, Timisul a avut o rata de absorbtie de 80% a fondurilor europene.
Noul interimar de la ADR Vest, Silviu Adamut, lucreaza in Agentie de 10 ani, este director al Directiei de Implementare a Programului Operational Regional si seful Organismului Intermediar pentru Programul Operational Regional 2014 - 2020.
„Voi depune toate eforturile ca sa respectam in continuare aceiasi parametri si sa avem aceleasi rezultate. (...). Se lucreaza la ghidurile specifice, urmand lansarile pe diferite domenii si axe prioritare”, a declarat Silviu Adamut.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006758 (s)