News Flash:

Secretul care le poate ajuta pe femei sa traiasca mai mult

15 August 2018
674 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie 1

Femeile care devin mame la o varsta mai mare au toate sansele sa traiasca mai mult, conform unui studiu realizat de cei de la Universitatea Coimbra din Portugalia. Cercetatorii au comparat speranta de viata a mamelor din tarile europene, care au ajuns la varsta de 65 de ani si momentul in care au inceput sa aiba copii, scrie Gandul.

Specialistii au descoperit ca cele care au nascut mai tarziu traiesc mai mult decat cele care au ramas insarcinate in adolescenta sau la 20 de ani.

"Acest rezultat arata ca femeile tind sa traiasca mai mult cu cat sunt mai in varsta atunci cand raman insarcinate, in special cu primul copil", cred cercetatorii.

"Desi exista mai multi factori care pot creste speranta de viata, cel mai surprinzator ramane varsta pe care femeile o au atunci cand raman insarcinate, teorie care sustine ca o sarcina dupa 30 de ani poate fi mai mult decat benefica", adauga specialistii.  

Un alt studiu care a fost publicat in revista Menopause sustine ca cele care au copii dupa varsta de 33 de ani au toate sansele sa castige pariul cu longevitatea, in comparatie cu mamele mai tinere.


femeile mame insarcinate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006131 (s)