News Flash:

Sechestrul pus pe bunurile si conturile lui Adrian Severin

31 Iulie 2015
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian severin
Inalta Curte de Casatie si Justitie a redus sechestrul pus pe bunurile si conturile lui Adrian Severin pana la suma de 436.663 de euro, in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la spalare de bani.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, joi, contestatia formulata de Adrian Severin impotriva ordonantei Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), din 8 iulie, privind luarea masurii asiguratorii a sechestrului penal.
Magistratii au dispus inlaturarea dispozitiei privind luarea masurii asiguratorii a sechestrului pentru suma de 50.000 lei reprezentand cheltuieli judiciare.
De asemenea, instanta suprema a mai dispus modificarea masurii asiguratorii a sechestrului penal pana la concurenta sumei de 436.663 de euro, echivalent a 1.630.751,46 lei.
Adrian Severin a fost chemat la DNA, pe 17 iulie, unde i-a fost adus la cunostinta faptul ca este urmarit penal pentru complicitate la spalare de bani, in forma continuata, anchetatorii instituind sechestru asigurator si pe conturile sale.
In acelasi dosar, procurorii DNA au extins urmarirea penala fata de Anne Juganaru si Florin Abraham, asistenti ai lui Adrian Severin cand acesta era europarlamentar, cu privire la savarsirea infractiunii de spalare de bani, in forma continuata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)