News Flash:

SECHESTRU pus pe bunurile patronilor clubului Colectiv

25 Noiembrie 2015
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
patroni
Procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) au pus sechestru pe bunurile patronilor de la Colectiv, in cazul carora au extins acuzatia de ucidere din culpa, dat fiind ca au mai avut loc decese in randul victimelor incendiului din club, potrivit unor surse judiciare.
Surse judiciare au precizat marti pentru MEDIAFAX ca patronii Clubului Colectiv au fost adusi la audieri pentru a li se prezenta noi acuzatii de ucidere din culpa in raport de noile victime care au murit de la momentul punerii lor sub acuzare.
Totodata anchetatorii i-au anuntat pe cei trei ca s-au luat masuri asiguratorii pe toate bunurile ce au fost identificate pe numele lor.
In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, in 22 noiembrie, la 60.
Aproximativ 150 de persoane ranite au fost internate, dupa incendiul din clubul Colectiv, in spitale din Capitala. La aproape o luna de la tragedie, 42 de raniti au fost externati, 30 sunt spitalizati in clinici din strainatate si alti 39 sunt in continuare internati in spitalele din Capitala.
Patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu au fost arestati preventiv in 3 noiembrie, de Judecatoria Sectorului 4 pentru ucidere din culpa, in cazul incendiului din 30 octombrie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006189 (s)