News Flash:

SECHESTRU de trei miliarde de lei pe bunurile lui Chiliman, Moisescu, Costescu si Brad

22 Iunie 2015
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei chiliman
Procurorii DNA Ploiesti au pus sechestru pana la concurenta sumei de trei miliarde de lei pe bunurile lui Andrei Chiliman si ale celorlalti trei inculpati din dosarul privind atribuirea preferentiala de lucrari unor firme de la care primeau "comisioane" de 10% din valoarea contractelor incheiate.
Fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu a afirmat, luni dupa-amiaza, la iesirea de la DNA Ploiesti, ca procurorii au pus sechestru pe bunuri in valoare de trei miliarde de lei in dosarul in care este cercetat alaturi de primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, de consiliera acestuia, Ioana Costescu, si de consilierul local Ion Brad, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Moisescu a spus ca, in ceea ce-l priveste, a fost instituit sechestru pe case, actiuni si conturi si ca, cel mai probabil, va contesta masura asiguratorie.
In privinta documentului gasit de catre procurori la perchezitia domiciliara facuta la locuinta lui Moisescu, prin care soacra acestuia isi imprumuta fiica cu suma de 670 de milioane de euro, Vlad Moisescu a spus ca acel document nu are nicio legatura cu Primaria Sectorului 1.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005979 (s)