News Flash:

Sebastian Ghita: Parchetul General ne arata ca orice cetatean, chiar si Kovesi, poate fi investigat

29 Septembrie 2016
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
ghita
Sebastian Ghita este audiat, joi, la Parchetul General in legatura cu autodenuntul depus in ceea ce priveste teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, deputatul precizand ca procurorii Parchetului arata ca orice cetatean, "chiar si Laura Codruta Kovesi", poate fi investigat.
"Ma bucur ca Parchetul General ne arata tuturor cetatenilor ca chiar si Laura Codruta Kovesi, ca orice cetatean, poate fi investigata pentru ca mie si multora incepuse sa ni se para ca acei oameni sunt deasupra legii. Vedem ca Parchetul General are aceasta putere in Romania. Acest autodenunt a fost inregistrat si isi urmeaza calea legala, cum se intampla cu orice plangere. (...) Ceea ce incerc eu sa fac nu e impotriva Laurei Codruta Kovesi, de altfel aceasta plangere nu o vizeaza, e in legatura cu mine", a declarat deputatul Sebastian Ghita, la Parchetul General.
Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) nu a primit nicio sesizare in ceea ce priveste un posibil plagiat referitor la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Educatiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005702 (s)