News Flash:

Sebastian Ghita, la DNA

28 Aprilie 2015
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Deputatul Sebastian Ghita, pus sub control judiciar in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, pentru favorizare de grup infractional, a venit, marti dimineata, la DNA Ploiesti, unde ar urma sa fie instiintat ca procurorii vor pune sechestru pe o parte din averea sa.
Sebastian Ghita a ajuns la sediul DNA Ploiesti in jurul orei 9.00 si a refuzat sa faca declaratii cu privire la motivele pentru care a fost chemat din nou in fata procurorilor.
Potrivit unor surse judiciare, parlamentarul a fost citat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca anchetatorii vor pune sechestru pe o parte din averea sa in dosarul in care este acuzat de sprijinire de grup infractional organizat.

In cursul zilei de marti, la DNA Ploiesti sunt asteptati sa vina si deputatul PSD Vlad Cosma, tatal acestuia, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, ambii pusi sub control judiciar in acelasi dosar, pentru sprijinire de grup infractional, dar si cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, acuzat de deturnare de fonduri europene si constituire de grup infractional organizat si aflat in arest la domiciliu.
Sebastian Ghita are, potrivit celei mai recente declaratii de avere, din iunie 2014, trei terenuri intravilane in Ploiesti, dobandite in 1999, 2003 si 2008. De asemenea, el are, impreuna cu sotia sa, o casa in Ploiesti, cu o suprafata de 1.211 metri patrati cumparata in 2009.
Ghita are si ceasuri de 900.000 de euro, dobandite intre anii 1997-2012, precum si bijuterii de peste trei milioane de euro, dar si obiecte de arta de 13 milioane de euro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005945 (s)