News Flash:

Sebastian Ghita, audiat la Parchetul General

4 Octombrie 2016
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita3
Deputatul Sebastian Ghita este audiat, marti, la Parchetul General in dosarul in care a depus un autodenunt in care sustine ca a participat, alaturi de alti demnitari ai statului roman, la masluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.
Parlamentarul a refuzat sa faca declaratii la intrarea in Parchetul General.
Saptamana trecuta, Sebastian Ghita a depus la Parchetul General un autodenunt in care sustine ca a participat, alaturi de alti demnitari ai statului roman, la masluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. In urma autodenuntului a fost deschis un dosar de instigare la fals intelectual, prima persoana audiata fiind chiar parlamentarul, acesta precizand ca ar fi ajutat-o pe Kovesi pentru ca erau prieteni. In replica, Codruta Kovesi a precizat : "Nu doresc sa intru in dialog cu inculpatul Ghita Sebastian. Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita Sebastian".
Procurorul sef al DNA a precizat ca nu va cere CNATDCU sa-i reanalizeze lucrarea, sustinand ca cine o contesta poate face sesizare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006436 (s)