News Flash:

Se inaspresc controalele in judetul Timis, inainte de Paste

6 Aprilie 2016
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
control paste
In aceasta perioada se realizeaza controale la agentii economici din Timis, pentru a se depista eventualele nereguli care pot aparea, mai ales ca acum cresc vanzarile la carne de miel, oua si alte produse alimentare usor perisabile. Deocamdata, activitatea a doua depozite de alimente a fost suspendata, pana la remedierea deficientelor constatate, scrie tion.ro.
„Noi incercam sa acoperim toate domeniile si sa intram pe intreg teritoriul judetului, in asa fel incat pana la sarbatorile pascale sa avem un tablou cat mai clar in ceea ce priveste siguranta alimentelor. In diverse sectoare, am gasit atat pe palierul de sanatate animala cat si cel de comercializare a animalelor, care au fost tratate cu anumite substante medicamentoase, pe care le-am oprit in a ajunge in reteaua de procesare, la consumul uman. In Timis, unitatile de industrie alimentara, de depozitare, sunt unitati foarte bine puse la punct, ele au fost controlate mult nu doar de noi, ci si de autoritati din afara tarii. La marii producatori de alimente lucrurile stau bine. Nu am avut probleme majore in ceea ce priveste sanatatea animala”, spune Adrian Popa, director al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Timis. Pe masura apropierii sarbatorilor, DSVSA va extinde actiunile de control.
Seminarul – dezbatere organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Timis se inscrie in seria sesiunilor de informare a agentilor economici asupra unor aspecte legislative nationale si europene in diferite sectoare de activitate, pe care CCIA Timis le organizeaza anual in colaborare cu administratia publica locala si serviciile publice deconcentrate din teritoriu, cu alte entitati locale si regionale. Seminarul-dezbatere cu tema „Prevenirea si combaterea incalcarii normelor privind siguranta alimentelor si protectia consumatorului. Asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica. Legea Antifumat” a fost organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis sub egida Institutiei Prefectului Judetul Timis, in colaborare cu Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Timis.

timis seminarul ccia timis agricultura timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004938 (s)