News Flash:

Se fac angajari la Primaria Timisoara. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

1 Februarie 2016
2353 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis1
Trei consilieri cauta sa angajeze, in aceasta perioada, Primaria Timisoara. Posturile sunt temporar vacante , ultima zi de inscriere pentru cei interesati fiind 5 februarie. Pentru prima data de cand anunta concursurile pe site, PMT face publice si numele celor care vor examina candidatii.
Se cauta un consilier clasa I gradul principal, pentru Compartimentul Eficientizare Energetica Cladiri, care trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta, specializarea inginerie civila, experienta de minimum cinci ani si cunostinte de operare in Word si Excel, la nivel mediu. Din comisia de concurs vor face parte Rodica Aurelian si Ana Georgiu. Este nevoie si de un consilier clasa I gradul superior pentru Biroul Sport Cultura – Compartiment Sport, cu studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta, specializarea inginerie civila/ inginerie mecanica, experienta de minimum noua ani si cunostinte medii de Word si Excel. Comisia de examinare este formata din Rodica Aurelian si Mihai Costa. Consilierul clasa I gradul asistent de la Serviciul Juridic – Compartiment Executori trebuie sa aiba studii superioare de licenta, specializarea drept, sa aiba experienta de minimum un an si sa stie sa lucreze in Word si Excel, la nivel mediu. Vor examina candidatii Caius Suli si Daniel Vacarescu. Contestatiile vor fi rezolvate, in toate cele trei cazuri, de Simona Dragoi si Monica Pfeiffer, scrie debanat.ro.
Dosarul de concurs trebuie sa contina formularul de inscriere, copii dupa actul de identitate, dupa diplomele de studii si carnetul de munca, cazierul judiciar, adeverinta care sa ateste starea de sanatate, declaratia pe propria raspundere sau adeverinta care sa ateste ca nu a desfasurat activitati de politie politica. Copiile trebuie prezentate insotite de documentele originale sau in copii legalizate. Dosarele de concurs se pot depune pana pe 5 februarie, iar proba scrisa are loc in 10 februarie, ora 10. Mai multe informatii se pot obtine la numarul de telefon 0256.408.352, iar bibliografia poate consultata aici.

energetica cladiri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005077 (s)