News Flash:

Se cere demisia ministrului Carmen Dan

12 August 2017
966 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan 500x300
Deputatul liberal Ovidiu Raetchi afirma ca ministrul Afacerilor InterneCarmen Dan, ar trebui sa demisioneze dupa ce subordonatii sai l-au "pierdut" de sub supraveghere pe omul de afaceri Avraham Morgenstern

"In orice stat unde exista responsabilitatea functiei publice, doamna Carmen Dan, ministrul de Interne, ar trebui sa demisioneze dupa ce subordonatii sai l-au "pierdut" de sub supraveghere pe omul de afaceri Avraham Morgenstern, partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, coleg apropiat - ce coincidenta! - cu doamna Carmen Dan. Iresponsabilitatea dovedita de politistii care asigurau controlul judiciar - si care practic au facilitat fuga lui Morgenstern prin pasivitatea lor - implica un esec al sistemului pastorit de Carmen Dan in ansamblu. In orice situatie de gen, un ministru raspunde in solidar cu cei care au gresit - nu incearca sa scape mimand anchete si pedepse exemplare", a scris Raetchi, vineri, pe Facebook. 

El sustine ca aceasta este "doar o ultima gafa dintr-un sir nesfarsit" al ministrului de Interne, dand ca exemple "politizarea DGPI, pensionarea si reangajarea imediata a propriilor consilieri din minister pe sume inadmisibile, folosirea sintagmei "lovitura de stat", din functia de ministru de Interne, in timpul luptelor interne din PSD Dragnea - Grindeanu, intocmirea si prezentarea unei liste a protestatarilor cu notorietate din ianuarie, din Piata Victoriei". 

"Chiar si intr-un regim de tip Dragnea - PSD, incompetenta ar trebui, totusi, sa aiba un sfarsit", conchide Raetchi. 

Sursa: antena3.ro

ovidiu raetchi afacerilor interne carmen dan avraham morgenstern
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005296 (s)