News Flash:

Se apropie momentul retragerii lui Federer. Elvetianul a anuntat ca nu va mai juca niciun meci in acest an!

27 Iulie 2016
937 Vizualizari | 0 Comentarii
federer dubai
Tenismenul elvetian Roger Federer (locul 3 in clasamentul ATP) a anuntat, marti, prin intermediul unei retele de socializare, ca nu va mai juca niciun meci in acest an, intrucat vrea sa se recupereze complet dupa operatia la genunchi suferita la inceputul anului.
Prin urmare, Federer (34 de ani) nu va reprezenta Elvetia la Jocurile Olimpice de la Rio din august si va rata ultimul turneu de Mare Slem al anului, US Open.
"Sunt extrem de dezamagit sa anunt ca nu voi putea sa mai evoluez in acest sezon. Am analizat toate optiunile, m-am consultat cu doctorii si cu echipa si am luat decizia dificila de a incheia sezonul 2016. Am nevoie de mai mult timp de recuperare dupa operatia la genunchi suferita la inceputul anului. Doctorii m-au sfatuit ca, daca vreau sa mai joc in circuitul ATP in urmatorii ani, asa cum intentionez, trebuie sa acord timpul potrivit de recuperare completa pentru genunchi si corpul meu in ansamblu.
Este un moment dificil pentru mine, sa ratez restul anului competitional. Totusi, aspectul pozitiv al situatiei este faptul ca am realizat cat de norocos am fost pana acum in cariera, cu foarte putine accidentari. Dragostea pentru tenis, pentru competitie, turnee si pentru voi, fanii, ramane intacta. Sunt mai motivat ca niciodata si planuiesc sa-mi concentreze toata energia pentru a revenit mai puternic, sanatos si in forma pentru a etala un tenis ofensiv in 2017", a precizat Federer pe contul personal de Facebook.
Roger Federer a castigat de-a lungul carierei 17 titluri de Mare Slem si a fost medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, in proba de dublu. De sapte ori castigator al turneului de la Wimbledon, elvetianul a avut o serie de 65 de prezente consecutive la turnee de Mare Slem.

federer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006739 (s)