News Flash:

Se apropie BLACK FRYDAY! Iata de unde sa-i comanzi copilului tau jucarii, cu MARI REDUCERI

18 Noiembrie 2014
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Black Friday 2014 are loc pe 21 noiembrie, aceasta data fiind urmata de o noua serie de reduceri pe 28 noiembrie. Iata lista magazinelor cu jucarii si articole pentru copii care vor avea reduceri in aceasta perioada.

"Putem spune ca anul aceste Black Friday-ul a devenit un Black Week prelungit, care va incepe pe 21 noiembrie si va dura pana pe 1 decembrie, cu doua puncte culminante: vinerile de 21 si de 28 ale acestei luni", se spune peBlackfridayromania.net.

Pentru ca se apropie noaptea in care vine Mos Nicolae (5 spre 6 decembrie), iata un excelent prilej de a achizitiona cadoul potrivit pentru copilul tau cu o reducere substantiala. Pentru aceasta iti venim in ajutor cu lista magazinelor cu jucarii si alte produse pentru copii participante la Black Friday 2014.

Black Friday 2014 pentru copii

Elefant.ro este inscris in lista magazinelor cu reduceri de Black Friday 2014. De aici poti comanda jucarii pentru bebe, colectii de papusi cu personajele preferate din desenele animate, boardgames, lego, jocuri de constructii etc.

Pe langa multe alte produse, la Libris.ro gasesti rechizite pentru copii, ghiozdane/ rucsacuri, seturi educative si creative, carti pentru copii sau cresterea copilului.

La Educlass.ro gasesti jocuri pentru copii de toate felurile si pentru toate grupele de varsta: 0-12 luni, 1-3 ani, 3-5 ani, 5-7 ani, 7-10 ani, 10+ ani.

Daca esti in cautare de carucioare pentru copii, patuturi pentru copii, scaune auto, mobila pentru camera copilului, saniute, le gasesti la Nichiduta.ro, magazin online inscris si el la Black Friday 2014.

La Noriel.ro gasesti puzzle-uri, jocuri de constructie, papusi, masini, laptopuri si jucarii electronice, jocuri educationale etc.

Carucioare pentru copii, scaune pentru masina, jucarii si multe alte produse gasesti si pe Strollers.ro.

La 3 Pitici gasesti orice - de la produse pentru igiena copilului, la obiecte pentru masa, mobilier pentru camera copilului, jucarii, jocuri, imbracaminte si incaltaminte, costume etc.

blackfridayromania net black friday
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009146 (s)