News Flash:

Scrisoare deschisa a fostului primar al Devei, deputatul Mircia Muntean: Am fost vanat pe strazi, ca un caine, urmarit si sicanat

12 Noiembrie 2014
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatul PSD Mircia Muntean, implicat intr-un accident rutier la Deva, care a fugit apoi sa se ascunda in tufisuri si a ramas blocat pe un gard, isi cere scuze hunedorenilor, intr-o scrisoare deschisa, si spune ca a fost "vanat pe strazi ca un caine", "urmarit si sicanat de doua autoturisme".
Fostul primar al Devei Mircia Muntean ii acuza pe actualul primar Petru Marginean (PNL) si pe presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, care este si presedintele PNL Hunedoara, ca au stat in spatele unei inscenari, adaugand ca intotdeauna si-a recunoscut greselile si a platit pentru ele, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Dupa 16 ani de munca grea in primarie, am ajuns sa fiu vanat pe strazi, ca un caine, de persoane din anturajul actualului primar al Devei, Petru Marginean, si de oamenii liberalului Mircea Molot. De multa vreme, baronii locali, patroni de televiziuni, mi-au interzis aparitiile in mass-media si m-au denigrat in toate felurile posibile. Mai mult, si-au pus rudele si angajatii sa ma urmareasca pentru a ma prinde in situatii compromitatoare. Astfel se explica si faptul ca la o tamponare, fara victime, au fost prezenti nu mai putin de cinci operatori. Unii dintre ei au ajuns la locul tamponarii chiar inaintea mea! Ceea ce s-a intamplat in acea seara depaseste orice imaginatie. Pe DN 7 am fost urmarit si sicanat de doua autoturisme, fiind fortat sa lovesc mai multe masini. Cand am coborat, am fost pur si simplu atacat si filmat de cativa indivizi agresivi care urlau ca am baut cu Ponta. I-am rugat sa ma lase in pace. Am incercat sa ma feresc de ei, dar am fost facut sa cad peste un gard. Intr-un final, am fost ajutat de cei de la Politia comunitara, care au intervenit doar dupa ce am fost filmat si umilit de acesti oameni”, se arata in scrisoarea deschisa a deputatului Mircia Muntean.
Fostul primar al Devei spune ca si operatorii TV care au filmat incearca sa-l denigreze, el sustinand ca un operator care nu filma "a tabarat" pe el "zbierand" si acuzandu-l de "tot felul de lucruri". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006243 (s)