News Flash:

Scolile din Timis vor fi inchise luni si marti, dupa codul portocaliu de ninsori

17 Decembrie 2018
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
zapada 1

Zapada care a cazut in ultimele zile in Timis duce la inchiderea scolilor si gradinitelor in cel mai vestic judet al tarii, pentru doua zile. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au solicitat prefectului de Timis Eva Andreas inchiderea scolilor in Timis. Aceasta a fost de acord cu propunerea si o va supune si aprobarii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, care se va intruni duminica, la ora 13.

Inspectorul scolar general de Timis, Aura Danielescu, a solicitat prefectului Eva Andreas inchiderea scolilor, luni si marti. Prefectul a fost de acord cu propunerea inspectorului general, dar decizia oficiala se va lua la ora 13, in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Zapada pune probleme pe drumuri, accesul catre scoli este ingreunat sau imposibil, sunt zeci de localitati fara curent, sunt elevi si profesori navetisti.

 „Inspectorul general mi-a solicitat, in urma unei analize facute astazi de dimineata la toate unitatile de invatamant din judet, suspendarea cursurilor pentru luni si marti. Voi propune in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta suspendarea cursurilor, inclusiv in Timisoara, pentru luni si marti, in toate unitatile de invatamant”, a spus prefectul de Timis, Eva Andreas.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)