News Flash:

Scoala nationala de vara deschisa la Raul Alb, in judetul Caras-Severin

5 August 2015
1367 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala de vara
Scoala nationala de vara "Atelier15" si-a deschis portile, marti, in Centrul de agrement de la Raul Alb, pentru un numar de 65 de tineri din intreaga tara. 
"Scoala nationala de vara Atelier15 a fost initiata in urma cu 15 ani de catre colega noastra Dana Lupsan si, iata, a devenit, putem spune, traditie. Ne bucura ca, de la an la an, sunt tot mai multi doritori si, mai ales, sunt bucuros sa vad ca tinerii sunt preocupati de scris, de citit. In general, participantii sunt tineri care vor sa urmeze o cariera jurnalistica sau in teatru. In acest an, au fost 80 de candidati din tara, dar si timpul de inscriere a fost foarte scurt. Au fost selectati 65 de tineri cu varsta minima de 14 ani, pe baza unui formular de candidatura. La selectare s-a tinut cont in special de motivatia fiecaruia, de a lua parte la aceasta tabara, prioritate avand cei care nu au mai participat, pana acum, la nicio editie a acestei scoli de vara', a declarat, pentru AGERPRES, Catalin Hogea, directorul Directiei de Tineret si Sport Caras-Severin.
Programul scolii urmareste imbogatirea cunostintelor privind comunicarea in sens larg, abilitarea tinerilor pentru a putea lucra intr-o echipa in diverse proiecte si activitati. Pe langa acestea, pe parcursul celor sase zile cat va dura tabara, vor avea loc si aplicatii, cum ar fi documentarea, teatru de improvizatie, exercitii de comunicare non-verbala, realizarea unei piese de teatru, inregistrarea, rostirea la microfon, realizarea unui sumar si a unui desfasurator de emisiune, realizarea in direct a unei emisiuni radio complexe. Toate acestea vor fi prezentate de tineri, pe data de 9 august, la finalul taberei, a precizat Catalin Hogea. 
Cursurile vor fi predate de profesionisti cu o bogata experienta in domeniul lor de activitate. 
Organizatorii Scolii nationale de vara "Atelier15" sunt Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Caras-Severin, Ministerul Tineretului si Sportului, Centrul de Voluntariat Resita, cu sprijinul Primariei Municipiului Resita. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006470 (s)