News Flash:

Scoala incepe in judetul Arad fara "lapte si corn"

7 Septembrie 2016
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi cl 3
Incepe scoala, dar elevii din judetul Arad nu vor primi timp de cateva saptamani corn si lapte. Insa, atunci cand va sosi momentul in care se vor putea bucura de aceste produse, vor putea consuma produse locale. Nu se stie cat de fericiti vor fi copiii care in acest mod vor fi privati de drepturile pe care le au. 
Consiliul Judetean Arad a anuntat ca operatiunea „Cornul si laptele” intarzie in judetul Arad, dar va aduce in final produse locale in scoli. Datorita programarii realizate de SEAP, sistemul electronic de achizitii publice, elevii din judetul Arad vor primi laptele si cornul alocate prin programul national cu o intarziere de cateva saptamani dupa inceperea scolii. Agentia Nationala pentru Achizitii Publice a acceptat documentatiile depuse de autoritatile aradene in 25 august (pentru produsele de panificatie) si in 31 august (pentru produsele lactate), iar SEAP a fixat termenul limita de depunere a ofertelor pentru 4 octombrie pentru produsele de panificatie si 7 octombrie pentru produsele lactate, la aproape o luna de la inceperea scolii.
Prin programul de furnizare si distribuire a produselor de panificatie, respectiv produselor lactate, acordate elevilor din invatamantul primar si gimnazial de stat si privat, precum si copiilor prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal din judetul Arad in anul scolar 2016-2017, program cunoscut sub denumirea de „Cornul si laptele”, Consiliul Judetean Arad isi doreste sa trimita in scolile din judet produse fabricate la Arad, cu materie prima aradeana, scrie ziuadevest.ro.
Presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca, pe cand era candidatul PNL la aceasta functie a declarat la un post de televiziune local ca daca va fi votat, nu va avea nici o retinere sa accepte din nou taieri de pensii si salarii, daca situatia o va impune. Aradenii l-au votat, iar Iustin Cionca a inceput sa taie, dar a inceput cu mancarea copiilor din gradinite si scoli.

judetul arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006335 (s)