News Flash:

SCENE SOCANTE! Un bebelus de noua luni a ajuns la Spitalul de Copii din Timisoara batut, cu fractura de picior si muscaturi pe corp

7 August 2015
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
bebe batut
Un bebelus de noua luni din Caras-Severin, lasat acasa timp de trei zile doar cu fratii sai, dintre care cel mai mare in varsta de 12 ani, a ajuns la Spitalul de Copii din Timisoara batut, cu fractura la un picior si cu muscaturi de om pe corp, autoritatile declansand o ancheta in acest caz.
Bebelusul de noua luni din Caras-Severin ajuns la Spitalul de Copii din Timisoara cu urme de violenta, fractura la un picior si cu muscaturi de om pe corp ar fi fost scapat pe jos in urma cu o saptamana de catre fratii sai, insa tatal i-a pus doar comprese reci, crezand ca se va reface.
Purtatorul de cuvant al Directiei pentru Protectia Copilului Caras-Severin, Daniela Milos, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca inspectorii fac verificari pe teren, la familia bebelusului, urmand sa ia masuri in functie de rezultate.
"Varianta prezentata de tata si sustinuta de frati este ca minorii l-ar fi agresat", a declarat Daniela Milos.
De asemenea, Andreea Ganciu, psiholog in cadrul Directiei pentru Protectia Copilului Caras-Severin, cea care a facut ancheta la domiciliul familiei bebelusului, a declarat ca fratii acestuia l-au leganat pe cel mic si l-au scapat pe jos, iar totul s-a intamplat saptamana trecuta, numai ca tatal nu a anuntat medicii.
”Minorul a fost dus la spital la Resita, iar noi am fost sesizati de catre Spitalul Judetean Resita. Copilul a ajuns la spital cu politraumatisme, cu tibia fracturata si poliechimoze, fiind trimis la Timisoara. Astazi (joi - n.r.) am fost la fratii lui de 7, 11 si 12 ani. Acasa se aflau cei trei copii si actualul sot al mamei, mama e la munca in Spania. Cei trei copii mai mari sunt rezultati dintr-o relatie anterioara a mamei, doar cel mic este al actualului sot. Saptamana trecuta, sotul mamei a fost plecat o zi de acasa si i-a lasat pe ceilalti trei copii sa aiba grija de cel de noua luni. Ei cum au putut sa stie sa aiba grija de el? L-au leganat si l-au scapat pe jos, iar acesta s-a ranit”, a declarat Andreea Ganciu.
Potrivit acesteia, tatal bebelusului nu a anuntat medicii ca fiul sau este lovit, crezand ca prin aplicarea de comprese acesta se va reface.
”Bineinteles ca barbatul, cand a vazut copilul tot ranit, nu a sunat la medici sa i se dea ingrijirile medicale necesare. A aplicat comprese reci si nu a apelat la ambulanta. Ieri (miercuri - n.r.), cand acel minor nu s-a simtit bine, tatal a sunat ambulanta si copilul a fost preluat de medici”, a spus Andreea Ganciu.
Psihologul de la Directia pentru Protectia Copilului Caras- Severin a adaugat ca s-a luat masura internarii celor trei copii mai mari intr-un centru de plasament.
"Astazi (joi - n.r.) noi i-am gasit pe ceilalti copii foarte murdari, infometati, neglijati din toate punctele de vedere, mizerie in casa si am decis sa ii luam in centrul de plasament, in regim de urgenta, masura cu care si copiii au fost de acord, deci nu s-au opus sub nicio forma", a mai declarat Andreea Ganciu.
De asemenea, in urma anchetei celor de la Directia pentru Protectia Copilului Caras-Severin, tatal bebelusului este audiat la postul de Politie din localitatea Ilidia.
Bebelusul de noua luni din Caras-Severin a ajuns la Spitalul de Copii din Timisoara batut, cu fractura la un picior si cu muscaturi de om pe corp. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Ancuta Chetan, declara ca un barbat din localitatea Ilidia s-a prezentat, miercuri seara, la Spitalul Judetean Resita, cu fiul sau in varsta de doar noua luni, acesta avand urme de violenta pe corp. Ulterior, copilul a fost internat la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara.
Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, copilul avea fractura la un picior si urme de muscaturi de om pe corp.
Sursele citate spuneau ca tatal l-a lasat pe micutul de noua luni cu ceilalti trei frati mai mari acasa, intre care cel mai mare are doar 12 ani. Barbatul a lipsit trei zile de acasa deoarece a fost plecat la Arad pentru a-si conduce sotia, care pleca la munca in strainatate.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Ancuta Chetan, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca un barbat din localitatea Ilidia s-a prezentat, miercuri seara, la Spitalul Judetean Resita, cu fiul sau in varsta de doar noua luni, acesta avand urme de violenta pe corp.
"Aseara (miercuri seara - n.r.) s-a prezentat la Spitalul Judetean din Resita un barbat cu copilul sau de noua luni. Copilul prezenta urme de violenta pe corp. Cei de la spital au anuntat Politia si noi, impreuna cu cei de la Protectia Copilului, am deschis o ancheta in acest caz pentru stabilirea vinovatului. Copilul a fost transportat la Timisoara, la spital", a declarat Ancuta Chetan.
Bebelusul a fost internat la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara.
Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, copilul avea fractura la un picior si urme de muscaturi de om pe corp.
Sursele citate au adaugat ca tatal l-a lasat pe micutul de noua luni cu ceilalti trei frati mai mari acasa, intre care cel mai mare are doar 12 ani.
Barbatul a lipsit trei zile de acasa deoarece a fost plecat la Arad pentru a-si conduce sotia, care pleca la munca in strainatate. Mediafax.ro

bebelusul caras-severin daniela milos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006166 (s)