News Flash:

SCENE SOCANTE pe autostrada Deva - Orastie. Un camion incarcat cu grau a ars in intregime

5 Mai 2016
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
camion arde
Un camion incarcat cu 20.000 de kilograme de grau a fost distrus intr-un incediu care a cuprins autovehiculul in timp ce acesta circula pe autostrada A1, intre localitatile Deva si Orastie, a informat, miercuri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara. 
Incendiul a avut loc in timpul noptii si pentru stingerea sa a fost nevoie de interventia a trei echipaje de pompieri militari de la Deva si Orastie, sustinute de pompierii voluntari din orasul Simeria. 
"La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent la autotren si semiremorca acestuia, care transportau peste 20.000 kg de grau. Incendiul a distrus in totalitate capul tractor si semiremorca, instalatia electrica, sistemul de franare, cauciucurile si prelata. De asemenea, incarcatura a fost degradata in contact cu flacarile si substantele de stingere', a declarat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda. 
Din primele cercetari ale pompierilor militari, incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric la un cablu electric. AGERPRES/

urgenta hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006060 (s)