News Flash:

SCENE SOCANTE la Timisoara! Un jurnalist din Timisoara a fost amenintat cu pistolul de un ofiter DIICOT

11 Februarie 2016
2718 Vizualizari | 1 Comentarii
politist antidrog
Incident extrem de grav in timpul unor perchezitii ale celor de la Crima Organizata, la Timisoara. Unul dintre ofiterii DIICOT a scos pistolul din dotare si i l-a pus in piept unui cameraman, iar apoi l-a tinut zeci de secunde la pamant sub privirile colegei sale aflate in stare de soc.
Echipa Kanal D de la Timisoara, formata din cameramanul Silviu Craciun si reporterul Ana Turda, a participat, miercuri dimineata, la o actiune a politistilor de la Crima Organizata, coordonata de procurori DIICOT, ce viza prinderea unei grupari specializata pe vanzarea de droguri de mare risc.
Echipa Kanal D fusese chemata sa participe la actiune tot de cei de la Crima Organizata, care isi doreau sa puncteze la capitolul imagine. In timp ce se afla pe strada Mircea cel Batran si filma intrarea mascatilor in locuinta suspectului, cameramanul Kanal D l-a auzit pe unul dintre politisti ca il roaga sa stinga lumina de pe camera, lucru pe care operatorul l-a facut in secunda urmatoare. Nu se stie de ce, dupa ce lumina a fost stinsa, politistul a tras pistolul din toc si i l-a pus pur si simplu in piept lui Silviu Craciun. Trebuie mentionat faptul ca mascatii formasera deja dispozitivul in curtea si casa suspectului si la incident, povesteste operatorul, ar fi asistat numai colegii in civil ai politistului, scrie tion.ro.
In acel moment, langa cei doi a aparut colega cameramanului, care, in stare de soc, il ruga pe omul legii sa ii ia pistolul acestuia de la piept. Intr-un final, politistul si-a revenit din caderea psihica si a continuat sa isi indeplineasca misiunea. In urmatoarele minute s-a mai apropiat insa de operatorul care filma de pe strada si i-a mai aplicat o lovitura cu cotul in spate, pentru a-l indimida. Scena in care este amenintat cu pistolul, dar si momentul in care politistul il loveste in spate au fost inregistrate de camera operatorului. In momentul in care i s-a cerut, Silviu Craciun a oprit lumina de pe camera, dar nu si inregistrarea. Astfel, caderea psihica a politistului a fost inregistrata de operatorul Kanal D. Ramane de vazut acum care vor fi masurile pe care superiorii politistului Florin Diacenco le vor lua impotriva acestuia. Silviu Craciun va contacta acum un avocat pentru a se indrepta pe cale legala impotriva politistului.
In total, 42 de perchezitii au loc, miercuri dimineata, in judetele Timis, Arad si Caras-Severin, pentru prinderea acestei grupari ce se ocupa cu vanzarea de droguri precum canabis, amfetamina sau cocaina. In final, aproximativ 40 de persoane, membri ai retelei, dar si consumatori, vor fi duse la audieri.

crima organizata ofiterii diicot silviu craciun ana turda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006307 (s)