News Flash:

SCENE SOCANTE LA ARAD! Cantaret de manele, injunghiat de un cunoscut interlop, intr-un mall din oras

17 Iulie 2017
1232 Vizualizari | 0 Comentarii
dinescu vesa 1 650x435
Un cantaret din Arad a fost injunghiat duminica dimineata intr-un mall din Arad de un cunoscut interlop din oras, in urma unui conflict care a pornit de la jocurile de noroc. Victima a fost transportata la spital, unde este operata.
Ioan Dinescu, in varsta de 38 de ani, a fost injunghiat de un barbat in varsta de 45 de ani, cunoscut interlop din oras.
Cantaretul ar fi jucat la un aparat de poker o suma mare de bani, circa 1.000 de euro, si se astepta sa prinda marele pot. Daniel Florin Vesa, cunoscut pentru legaturile cu lumea interlopa, l-ar fi ochit pe cantaret si, cand a vazut ca a tot crescut miza si avea sanse sa castige, l-a indepartat de la aparat, cu cateva palme, pentru a-i lua locul.
Un agent de paza al casinoului si al salii de jocuri mecanice a intervenit si i-a condus pe amandoi in parcarea mall-ului, unde interlopul ar fi scos un briceag si l-a injunghiat pe cantaretul respectiv, iar pe agentul de paza, in varsta de 23 de ani, l-a ranit usor in zona spatelui.
Victima a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, unde este operata.
"Barbatul a ajuns la spital cu plaga abdominala injunghiata, este in sala de operatie in acest moment si va fi transferat la ATI", a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, Simina Roz.
Agresorul a fugit de la fata locului, el fiind prins ulterior de catre politisti, iar la ora transmiterii acestei stiri, este audiat.
"La scurt timp dupa incident, autorul a fost indentifcat de politisti, dus al sediul Inspectoratului de Politie Judetean Arad pentru audieri si clarificarea imprejurarilor in care s-au comis faptele. Cercetarile sunt desfasurate de catre colegii de la Serviciul Investigatii Criminale"; a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Claudia Iuga.
La ora transmiterii acestei stiri, politistii sunt in continuare la fata locului pentru a aduna probe, dar si pentru a viziona ce au suprins camerele de supraveghere din zona. Mediafax.ro

arad mall conflict victima ioan dinescu interlop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005969 (s)